Onze pianist

Sinds eind oktober 2016 is Ruud Lems onze nieuwe pianist. Ruud bespeelt de piano sinds hij 6,5 jaar oud is. Na de Muziekmavo (Rotterdam) en de Muziekhavo (Den Haag) studeerde hij aan het Rotterdams Conservatorium, hoofdvak hobo en bijvak piano. Hij werkte daar samen met Rogier van Otterlo, Otto Ketting, Bernard van Beurden, Arie van Beek, Barend Schuurman en Ruud Bos.

Na de militaire dienst waar hij saxofoon speelde en een eerste bigband oprichtte, gaf hij zo’n 17 jaar les op verschillende houten blaas- en toetsinstrumenten.  Hij dirigeerde ook verscheidene harmonie-orkesten en bigbands in de regio en gaf privé- en groepslessen bij particulieren en aan muziekscholen. Hij werd in 2004 vaste pianist bij christelijk koor “Voice of Praise” in Pijnacker. Daar voerde hij met een kleine band de musicals Mozes en Ruth op. Bij operettevereniging “ODES” in Den Haag begeleidde hij in een kwartet zo’n 10 bekende musicals op keyboard/synthesizer.

Sinds 2002 heeft Ruud zich omgeschoold en staat hij fulltime voor de klas in het basisonderwijs. Hij woont en werkt in Pijnacker.

Contactgegevens:

Mail: lems@skpnet.nl

Facebook: Ruud Lems