Gezocht toonvaste tenoren, sopranen en bassen!

Op dit moment hebben we een ledenstop i.v.m. onze voorstelling op 10 en 11 november in Theater de Veste. Heb je belangstelling om lid te worden, kom dan vooral kijken in De Veste. Kaarten komen binnenkort online te koop via Theater de Veste. Wil je in november komen kijken en/of auditeren? Stuur een mailtje naar (secretaris@musicalenpopkoordelft.nl).Voor nieuwe leden geldt een verplichte auditie (waaronder een stemtest) bij onze dirigente.

Concept programma Hallo, cont@ct?!

Beste  koorleden,

Om zo langzamerhand een idee te krijgen van de voorstelling zullen wij, de presentatiecommissie, jullie de komende weken zoveel mogelijk vertellen wat we tot nu toe bedacht hebben. Zoals bekend is het verhaal dat vorig jaar gelanceerd werd te ingewikkeld om door ons koor uitgevoerd te worden. Bovendien zou het dan geen voorstelling van het hele koor worden maar zou de aandacht naar de spelers gaan én we zijn nou eenmaal geen toneelgroep.

Wat wij als koor goed kunnen is een sfeer neerzetten en dat gaan we doen. Social media speelt nog steeds de hoofdrol en zal tijdens de voorstelling op verschillende manieren belicht  worden.

Tijdens de voorstelling maken we gebruik van een  Facebookscherm en een Achtergrondscherm, afgekort met FBS en AGS. Het FBS kan verschijnen en verdwijnen en zal meer  vooraan te zien zijn. Hierop zullen berichten staan die een volgend nummer als het ware aankondigen.  Het AGS is een zeer groot scherm dat vrijwel de gehele achterkant van het toneel vult en dus gebruikt zal worden als sfeermaker passend bij de scene. We hebben verder geprobeerd alles zo eenvoudig mogelijk te houden; less is more.

Hopelijk  zal het duidelijk worden bij de beschrijving van de scenes.

Groet, Milka, Heleen en Marion

P.S. Mochten er nog vragen zijn of onduidelijkheden wat betreft de scenes, dan graag  mailen aan ons.

 

Concept programma

Samenwerken? Leuk!

Wij zijn een enthousiast koor en ons repertoire bestaat  uit musicalsongs en popsongs. Als koor vinden we het leuk samen te werken met andere koren, musici of professionele artiesten. In het verleden hebben wij meegedaan aan verschillende projecten, zoals het Millennium concert met Blof en voorstellingen van Wende Snijders, Pater Moeskroen en the Spymonkeys. Bent u op zoek naar een samenwerkingspartner en wilt u meer weten over ons koor? Neem dan contact op met Nicole Klein Haneveld (nieke3@hotmail.com).